fbpx
Home Reizen in Turkije Beyond Borders rondreis Turkije off the beaten track

Beyond Borders rondreis Turkije off the beaten track

door Margreet Rotte

Heb je zin in een rondreis Turkije? En geen zin om zelf alles te regelen en/of uit te stippelen? Voor dit najaar staat er een supertoffe rondreis in het programma van Beyond Borders. Vertrek op 1 oktober 2022. Deze twaalfdaagse rondreis brengt je van het achterland van Antalya naar de grens met Iran en Armenië en eindigt in Cappadocië. Turkije off the beaten track is avontuurlijk, afwisselend maar bovenal een kijkje in het échte Turkije. Weg van de stranden en all inclusive resorts. Nieuwsgierig naar het programma? Kijk dan op de website van Beyond Borders!

De reis begint in Antalya, dan naar het oosten, via Van naar Kars en via Cappadocië terug naar Kayseri

Cultuur, sportieve acties en ontmoetingen met locals

Via via kwam ik in contact met Beyond Borders. zij hadden nog geen Turkije aanbod in hun programma maar wilden dat wel graag. Samen met Mithra Travel in Antalya maakte ik een programmavoorstel en inmiddels zijn de eerste boekingen binnen. Op deze reis is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ik mag deze reis gaan begeleiden. Geweldig, mensen met eigen ogen laten zien hoe mooi Turkije is. En niet alleen online via dit blog, maar gewoon: in het echt! De reis is een mooie mix van cultuur, sportief bezig zijn, ontmoetingen met locals en nog veel meer. Wat denk je van een dag hiken op de st Paul Trail, rafting, bezoek aan de Muradiye watervallen, Unesco ruïnestad Ani, rondleiding van de burgemeester in een Koerdisch dorpje, de treinreis met de Doğu Express en het sprookjesachtige landschap van Cappadocië dat we te voet en per mtb gaan verkennen. Optioneel: een rit op de hoogste zipline ter wereld en een ballonvaart bij zonsopkomst in Cappadocië.

Voor de echte durfals: zipline!
Uiteraard maken we een wandeling door een van de sprookjesachtige valleien van Cappadocië

Ga je mee, off the beaten track?

Gelukkig heb ik eerst nog een voorjaarsvakantie naar Turkije voor de boeg als ik dit schrijf, maar het kriebelt al om mee te gaan op deze rondreis. Ik ben echt trots op het programma van de reis en alle leuke activiteiten die erin zitten. Ga jij ook mee? Kijk dan snel op de site van Beyond Borders!

We reizen van Kars naar Kayseri met de Doğu Express
In ontbijtstad Van nemen we de tijd voor het uitgebreide Van-ontbijt
Akdamar eiland in het Van meer

Ook interessant voor jou

Geef een reactie