fbpx
Home Bestemmingen Nu 100,- korting op een zeilcruise Turkije met Ventus Sailing

Nu 100,- korting op een zeilcruise Turkije met Ventus Sailing

door Margreet Rotte
0 reactie

Yes! Ik verheug me enorm op september. Dan mag ik een week gaan zeilen langs de Turkse kust. Ventus Sailing Cruises heeft een vloot van 3 comfortabele gülets. Ik scheep in voor een week Blue Cruise vanuit Bodrum. En het goede nieuws voor jou als lezer van Turkeytraveller.nl is: jij boekt een zeilcruise bij Ventus Sailing nu extra voordelig met korting! Heb jij ook zo’n zin in een relaxvakantie aan boord van een houten zeilschip? Ga snel naar de website van Ventus Sailing, boek een Blue Cruise en vermeld bij je boeking de kortingscode Turkeytraveller. Hét grote pluspunt van Ventus Sailing: als alleenreizende betaal je géén 1-persoonstoeslag voor een eigen hut! Kijk voor je boekt ook nog even naar de voorwaarden onderaan deze pagina.

 

Waarom zou ik een Blue Cruise zeilvakantie boeken?

Sluit je ogen en beeld je in dat je de warme zon op je huid voelt. Een koel briesje strijkt langs. Je hoort het kabbelende water tegen de boot klotsen. Je hoeft even helemaal niks en valt in slaap op de zachte deining. Het belletje dat theetijd aankondigt wekt je. Op het achterdek staan de thee en de zoete lekkernijen al klaar. ’s Avonds: een tafel vol Turkse meze: warme en koude voorgerechten en vis die zo uit zee op de barbecue is beland. Uiteraard staan er lekkere Turkse wijnen en Efes bier op tafel. Koken, tafel dekken, schoonmaken en afruimen hoeft allemaal niet, dat doet de bemanning. En als het weer het toelaat, slaap ‘s nachts buiten op het dek onder de heldere sterrenhemel. Uiteraard staat er een uitgebreid Turks ontbijt voor je klaar als je opstaat. Hoe klinkt dit? Dat dacht ik ook!

Een zeilcruise is een all inclusive vakantie

Bij een Blue Cruise zeilvakantie is je verblijf aan boord inclusief alle maaltijden en (alcoholische) drankjes aan boord inbegrepen. Dat betaal je vooruit, dus op vakantie geen gedoe. Je weet waar je aan toe bent. De kapitein en zijn behulpzame bemanning zorgen ervoor dat er niets ontbreekt. Laat dat maar aan de Turken over. Gastvrijheid zit in hun DNA! Is het niet saai als je de hele tijd op een boot zit? Ik vind van niet. Tijd om lekker lang te lezen, zomaar wat te kijken, te zwemmen of te luieren. Er is een kano, stand up paddle, snorkelmateriaal en visgerei aan boord. En ieder schip heeft een kleine motorboot om je aan land te brengen. Sowieso kun je iedere dag van de boot af om aan land een wandeling te maken, een plaatsje of bezienswaardigheid te bezoeken. Voor de internetjunkies: ja, er is een aantal uren per dag Wi-Fi aan boord.

Wat is er niet inbegrepen bij een Blue Cruise?

Onder meer:

 • Vluchten, transfers, visum voor Turkije en reis- en annuleringsverzekeringen.
 • Diner of lunch aan land.
 • Fooien, excursies, gemotoriseerde watersporten.
 • Reserveringskosten: € 25,- per boeking.

Check ook de reisbeschrijving van Ventus Sailing.

Boek nu het ultieme relaxen met € 100,- korting

Speciaal voor mijn lezers geeft Ventus Sailing € 100,- korting op een zeilcruise Turkije. Dan wordt zo’n ultieme relaxvakantie wel heel aantrekkelijk. Heb je al op de website van Ventus gekeken? De aanbieding geldt voor een zeilvakantie die je boekt en maakt in 2019. Ik ging al twee keer eerder op vaarvakantie in Turkije. De Blue Cruise was mijn eerste Turkije trip. Ik verheug me extra op zeilreis nummer 3, omdat de schepen van Ventus zeilen wanneer het kan en zo min mogelijk op de motor varen. En we varen vanuit en rond Bodrum, die omgeving ken ik nog niet.

Voorwaarden kortingsactie

 • Vermeld bij je boeking ‘Turkeytraveller’
 • Korting niet geldig in combinatie met andere kortingen.
 • Actie geldt als je boekt vóór 1 juli 2019.
 • Korting geldt niet op bestaande boekingen.
 • Actie geldt voor cabin charter. Dat wil zeggen: jij boekt een hut. Je deelt de rest van de boot met de anderen die ook voor die datum geboekt hebben. Meestal onbekenden.
 • Ventus Sailing doet ook private charters: dan huur je met jouw eigen groep een hele boot. Op dit arrangement geldt: onder vermelding van de actiecode Turkeytraveller krijg je een diner extra op de boot in plaats van aan land op eigen kosten.
 • En tot slot: Ventus Sailing is eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw reis. Turkeytraveller is niet aansprakelijk voor eventuele negatieve ervaringen of klachten.

Meer nieuws van Turkeytraveller?

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs of leuke aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de homepage van Turkeytraveller.nl.

Fotocredits: Ventus Sailing

Ook interessant voor jou

Geef een reactie