Home Privacy en disclaimer

Privacy en disclaimer

door Margreet Rotte

Turkeytraveller.nl is het reisblog van Margreet Rotte. Ik leg je graag uit welke gegevens ik opsla en gebruik en hoe ik daarmee omga. Ook leg ik je uit hoe mijn artikelen totstandkomen.

Privacy

Ik verzamel gegevens voor verschillende doeleinden. Ik behandel jouw gegevens vertrouwelijk. Alleen ik heb toegang tot de gegevens die ik opsla. Ze zijn voor eigen gebruik en ik verkoop ze nooit aan anderen.

Reactie op blogpost

Reageer je op een artikel met een vraag of opmerking? Leuk! Dan laat je je naam en e-mailadres achter. Die gegevens bewaar ik voor onbepaalde tijd of zolang een artikel online staat. Wil je een reactie aanpassen of wil je dat ik een reactie verwijder? Stuur mij dan een bericht via info@turkeytraveller.nl

Inschrijving nieuwsbrief

Schrijf je je in voor mijn nieuwsbrief? Dan ontvang ik je naam, e-mailadres en IP-adres. Ik verstuur nieuwsbrieven via Mailchimp. Je kunt je altijd uitschrijven. In iedere nieuwsbrief staat een uitschrijfmogelijkheid.

Analyse bezoekersgegevens

Ik gebruik Google Analytics om het surfgedrag op Turkeytraveller.nl te bekijken en te analyseren. Zo kan ik de site optimaliseren. Wil je cookies uitschakelen? Regel dat via je browser.

E-mail

Stuur je mij een e-mail? Dan zie ik je e-mailadres en alle verdere gegevens die je mij per e-mail verstrekt. Ik bewaar mijn e-mails maximaal 1 jaar.

Samenwerking/zakelijke overeenkomst

Bij een samenwerking of zakelijke overeenkomst heb ik naw-gegevens en e-mailadres nodig. Bijvoorbeeld om te kunnen factureren. Deze gegevens en de facturen bewaar ik maximaal 7 jaar in mijn eigen administratie.

Externe links

Op Turkeytraveller.nl staan links naar social mediakanalen zoals Facebook en Instagram. Evenals links naar andere externe websites. Al deze websites hebben hun eigen privacybeleid. Ik ben niet verantwoordelijk voor  gegevens die je daar achterlaat of jouw privacy als je via mij naar een andere website gaat.

Bescherming en beveiliging gegevens

Turkeytraveller.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Ik gebruik bijvoorbeeld beveiligingssoftware,mijn laptop is beveiligd met een wachtwoord en ik ben de enige die toegang heeft tot de persoonsgegevens. Heb je de indruk dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn? Of zijn er aanwijzingen van misbruik? Of wil je meer informatie over de beveiliging van door mij verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met mij op via info@turkeytraveller.nl

Recht op inzage, correctie en/of verwijdering

Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Stuur mij een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering via info@turkeytraveller.nl. Ik reageer binnen 7 dagen op je verzoek.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Heb je een klacht over de manier waarop ik omga met de verwerking van jouw persoonsgegevens? En kom je er met mij niet uit? Meld jouw klacht dan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Disclaimer

Turkeytraveller.nl is een persoonlijk reisblog. Ik schrijf alle teksten zelf. Ook de foto’s die bij de artikelen staan, zijn meestal van mij. Het komt helaas weleens voor dat ik niet genoeg of niet de juiste eigen foto’s heb. In dat geval gebruik ik een stockbeeld of plaats met toestemming van een bedrijf of organisatie hun foto’s. Ben je van mening dat ik een beeld ongeoorloofd gebruik? Laat het mij dan weten via info@turkeytraveller.nl. Op alle teksten en alle eigen foto’s rust copyright. Gebruik geen teksten of foto’s van mij zonder mijn toestemming.

Alle activiteiten die ik beschrijf, heb ik zelf gedaan. Het kan voorkomen dat activiteiten veranderen of informatie niet meer actueel is. Waar mogelijk pas ik dat aan. Ik ben niet aansprakelijk voor vervelende ervaringen en/of eventuele schade die jij ondervindt als gevolg van informatie op Turkeytraveller.nl. Uiteraard beschrijf ik mijn ervaringen eerlijk en vanuit mijn eigen beleving en gezichtspunt.

Turkeytraveller.nl is onderdeel van Margreet Schrijft Teksten en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 70073937.

Als het nodig is, kan ik de informatie in deze verklaring wijzigen. Bekijk hem daarom regelmatig.